ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ
Предмет на стопанска дейност на сдружението е идаване и разпространение на специализирана латература, организиране и провеждане на състезания, участие в специализирани форуми в България и чужбина, тематично свързани с предмета на дейността на сдружението, създаване на телевизионни предавания, организиране на курсове за повишаване на квалификацията, други стопански дейности, свързани с основния предмет на дейност на сдружението.
ОСНОВНА ЦЕЛ:
Да съдейства за съхраняване и популяризиране на традиционната българска кухня, както и за развитие на нови тенденции в същата.
КОНТАКТИ:
Андре Токев - президент
Иван Манчев - вицепрезидент
Явор Захариев - вицепремиер
Сергей Стоянов - координатор и връзки с обществеността
Румен Айдаров - член на УС
Ники Боруков - член на УС, представител за Пловдив
Димитър Димитров - член на УС, представител за Банско
Дачо Стефанов - член на УС, представител за Стара Загора
Тони Иванов - член на УС, представител за Стара Загора
Йонко Дяков - член на УС, представител за Варна
Диян Димитров - член на член на УС, представител за Търговище
Даниела Йорданова - член на УС, представител за Търговище
Григор Витанов - член на УС, представител за Велико Търново
Петко Цветков - член на УС, официален представител за Велико Търново
Радослав Машков - официален представител за Велико Търново
Слави Колибаров - член на УС, официален представител за Смолян Търново
Тихомир Стоянов - член на УС, официален представител за Велико Търново
Кирил Стоичков - сътрудник БАПГ
Красимира Славкова - секретар БАПГ
Кремена Георгиева - секретар Варна
гр. София, ул. "Христо Белчев" № 20
http://www.bapc-bg.com |